slide2

A Szent Rókus Gyógyszertár 2008. december 24-én kezdte meg működését a Miskolci Semmelweis Kórház Rendelőintézete mellett.
Gyógyszertárunk megjelenésében is tükrözi az általunk képviselt klasszikus gyógyszerészi hivatást, és mindenekelőtt a betegközpontú szemléletünket. Munkánk és szellemiségünk pozitív visszaigazolásaként gyógyszertárunk 2012-ben 4 év működés után elnyerte az év gyógyszertára díjat.

Célunk, hogy a hozzánk betérő betegek minden esetben megkapják a számukra rendelt gyógyszereket, magas színvonalú, előzékeny, gyors kiszolgálással társítva az év minden napján, a nap 24 órájában.

Gyógyszereken kívül forgalmazunk gyógyászati segédeszközöket, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményeket, gyógyteákat, valamint kozmetikumok, homeopátiás készítmények széles körét. Elkészítünk minden egyedileg rendelt magisztrális gyógyszert a lehető legrövidebb időn belül.Az ALMA Patikák tagjaként biztosítjuk betegeinknek, hogy havonta megújuló akciós termékekhez juthassanak, valamint a gondozási programunkba regisztrált betegeinket széles körben felhasználható, 5% kedvezményt biztosító törzsvásárlói kártyával jutalmazzuk.

Gyógyszertárunkban módjukban áll bankkártyával, egészségpénztári kártyával és Erzsébet utalvánnyal fizetni, ezzel is gördülékenyebbé téve a kiszolgálást.

Alkalmazkodva a modern kor követelményeihez, gyógyszertárunkat webshop formájában is felkereshetik a kényelmes otthoni vásárlás érdekében. Folyamatosan bővülő készlettel, egyedi akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat a www.rokuswebpatika.hu  weboldalon.
Nagy hangsúlyt fordítunk betegeink kényelmére, a gyógyszertárba szüleivel érkező gyermekeket az officinában található gyermeksarok várja, míg a szülők ingyenes szakmai lapokból tájékozódhatnak az aktuális egészségügyi kérdésekről.

Személygépjárművel érkező betegeinket ingyenes parkolási lehetőség várja, továbbá gyógyszertárunk elérhető a 2,12,14,20,30,31,34,35R,43,44-es buszokkal. Patikánk itt található!

 

Egészségvédelem cikkeink

Facebook oldalunk

Patikánk itt található