vercukormeresGyógyszertárunkban mind alapszintű mind pedig emelt szintű, betegségspecifikus gyógyszerészi gondozást végzünk.
Az alapszintű gyógyszerészi gondozás keretein belül a gyógyszertárunkban gyógyszert kiváltó betegek esetén gyógyszerbiztonsági ellenőrzést végzünk, melynek célja a gyógyszerek kiváltása során a gyógyszer- és betegbiztonság feltételei garantáltak legyenek, elősegítve az eredményes és biztonságos gyógyszerelés, valamint a költséghatékony gyógyszeres terápia biztosítását.
Az emelt szintű vagy betegségspecifikus gyógyszerészi gondozás keretein belül gyógyszertárban gyakrabban előforduló betegségek specifikus gondozását végezzük.
Ezen belül kiemelt figyelemmel a fokozott szív érrendszeri kockázattal rendelkező betegekre, mint a magas vérnyomásban szenvedő betegek, cukorbetegek, zsíranyagcsere betegségben szenvedők vagy akár a túlsúlyos betegek.
Ezekben a betegségekben szenvedő betegeinknek lehetőséget biztosítunk vérnyomásuk, vércukorszintjük valamint koleszterinszintjük ellenőrzésére.
Az emelt szintű gyógyszerészi gondozás a BEGONIA informatikai rendszerben rögzíthető, így a gondozás könnyeben nyomon követhető, mely segítséget jelent mind a betegeinknek, mind pedig a gondozást végző gyógyszerészeknek.
Az emelt szintű gyógyszerészi gondozást a várakozás elkerülése érdekében időpont alapján végezzük.
Időpontot kérni a gyógyszertárban személyesen, telefonon a 06-46-560-246-os telefonszámon vagy akár  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.

Egészségvédelem cikkeink

Facebook oldalunk

Patikánk itt található